Selecteer een pagina

Vacature vrachtwagenchauffeur Roermond

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Vacature vrachtwagenchauffeur Roermond

Bij Vereijken’s Transporten in Nederweert hebben we vaak een vacature openstaan voor een vrachtwagenchauffeur in regio Roermond. Wij zijn gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer. Denk hierbij aan het vervoeren van lang, breed en hoog materiaal zoals ijzeren balken, betonelementen, staalconstructies en buizen. Lijkt het u wel wat om voor ons als chauffeur aan de slag te gaan? Lees dan zeker verder.

De veelzijdige vacature van vrachtwagenchauffeur in Roermond en daarbuiten

Wanneer u solliciteert op de vacature van vrachtwagenchauffeur in regio Roermond kiest u voor een veelzijdige functie. Wij bedienen een groot vervoersgebied waarbij we niet alleen speciaal transport verzorgen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Luxemburg. Ons wagenpark bestaat daarnaast uit verschillende voertuigen waarmee we de diverse soorten transport van onze klanten van A naar B vervoeren. Denk hierbij aan trekkers, trailers, opleggers en heftrucks. Als chauffeur bent u verantwoordelijk voor het besturen van deze voertuigen en voor het correct leveren van goederen.

Solliciteer direct of neem contact met ons op voor vragen

Solliciteer direct bij Vereijken’s Transporten in Nederweert voor de vacature van vrachtwagenchauffeur in regio Roermond. Ook wanneer u in de buurt van Eindhoven of Weert woont, hebben wij passende vacatures openstaan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel dan niet om te bellen naar 0031(0)495 – 460022.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.