Selecteer een pagina

Vacature vrachtwagenchauffeur Eindhoven

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Vacature vrachtwagenchauffeur Eindhoven

Bent u op zoek naar een vacature voor vrachtwagenchauffeur in regio Eindhoven? Dan zit u bij ons goed! Bij Vereijken’s Transporten zijn we altijd op zoek naar chauffeurs. Het is bij ons dan ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Wij zijn gevestigd in Nederweert en vanuit daar bieden we verschillende soorten transport aan in heel Nederland en omliggende landen.

Wat houdt de vacature voor vrachtwagenchauffeur in regio Eindhoven in?

Wat kunt u verwachten als u solliciteert op de vacature van vrachtwagenchauffeur bij Vereijken’s Transporten in regio Eindhoven? U wordt verantwoordelijk voor het exceptioneel vervoer van vracht van onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van uitzonderlijk lang, breed en hoog materiaal. In ons uitgebreide wagenpark hebben we hier verschillende voertuigen voor staan. Denk hierbij aan vrachtwagens met trekkers, uitschuifbare trailers, opleggers, heftrucks en trailervloten. Als vrachtwagenchauffeur is het uw taak om de materialen naar de juiste bestemming te vervoeren, zowel in Nederland als in omliggende landen, zoals Duitsland, België en Luxemburg.

Solliciteer direct op onze vacature

Heeft u interesse in de vacature voor vrachtwagenchauffeur in regio Eindhoven? Solliciteer dan direct bij Vereijken’s Transporten in Nederweert! Bent u benieuwd of we ook vacatures in de regio’s Weert en Roermond open hebben staan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031(0)495 – 460022 of door het contactformulier in te vullen. We horen graag van u!

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.