Selecteer een pagina

Exceptioneel vervoer

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Exceptioneel vervoer

Voor exceptioneel vervoer schakelt u de experts van Vereijken’s Transporten uit Nederweert in. We zijn jaren geleden begonnen met exceptioneel transport in Nederland, dat we al snel hebben uitgebreid met vervoer naar omringende landen. Welke vracht mogen we voor u vervoeren? Ontdek de mogelijkheden en bespreek uw wensen met onze professionals!

Het juiste voertuig voor uw exceptioneel vervoer

Exceptioneel vervoer, dat is waar wij in uitblinken! Of u nu exceptioneel transport zoekt voor een brede vracht naar Nederland of voor een lange vracht naar Duitsland, wij verzorgen het voor u. In ons wagenpark hebben we altijd het juiste voertuig voor uw exceptioneel transport van en naar Nederland. Zo vindt u hier tien trekkende voertuigen en wel zeventien open en uitschuifbare trailers. Dus heeft u interesse in speciaal transport in Nederland voor lange ijzeren balken, buizen, staalconstructies of machines? Dan is Vereijken’s Transporten uit Nederweert uw betrouwbare partner!

Bij ons wordt u volledig ontzorgd

Naast het organiseren van exceptioneel vervoer, kunt u bij ons ook terecht voor de nodige vergunningen voor het betreffende vervoersgebied. Hiervoor werken we samen met professionele partners. Bovendien biedt ons bedrijfsterrein mogelijkheden voor de op- en overslag van uw vracht. Als u kiest voor exceptioneel transport in Nederland, wordt u bij ons dus volledig ontzorgd. Tevens profiteert u bij ons altijd van betrouwbare, persoonlijke én snelle service!

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u uw lengte transport of breedte transport overlaten aan onze experts? Of heeft u vragen over de mogelijkheden en kosten van exceptioneel transport in Nederland? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten. We beantwoorden graag al uw vragen. Bel hiervoor naar 0031(0)495 – 460022 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op om u te voorzien van de nodige informatie en geven u graag deskundig en persoonlijk advies.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.