Exceptioneel vervoer

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Exceptioneel vervoer

Voor exceptioneel vervoer in Nederland of een ander land in de Benelux schakelt u de experts van Vereijken’s Transporten in. Al meer dan 50 jaar geleden begonnen we met exceptionele transport in Nederland. Dat breidden we al snel uit naar de omringende landen. Vandaag rekent u op ons voor speciaal transport naar de gehele Benelux en Duitsland! Welke vracht mogen we voor u vervoeren? Ontdek de mogelijkheden en vertel ons uw wensen.

Exceptioneel vervoer van al uw vracht

Exceptioneel vervoer, dat is waar bij in uitblinken. Of u exceptioneel transport zoekt voor een brede vracht naar Nederland of voor een lange vracht naar een ander land, wij verzorgen het voor u. In ons wagenpark hebben we altijd het juiste voertuig voor uw exceptioneel transport van en naar Nederland. Zo vindt u hier tien trekkende voertuigen en wel 17 open en uitschuifbare trailers. Dus zoekt u exceptioneel vervoer voor lange ijzeren balken, buizen, staalconstructies of machines? Dan is Vereijken’s Transporten uw partner!

Volledige ontzorging

Naast het organiseren van exceptioneel vervoer, kunt u bij ons ook terecht voor de nodige vergunningen. Hiervoor werken we samen met professionele partners. Bovendien biedt ons bedrijfsterrein ook mogelijkheden voor de op- en overslag van uw vracht. Als u kiest voor exceptioneel transport naar Nederland, wordt u bij ons dus volledig ontzorgd.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u uw lengte of breedte transport overlaten aan onze experts in Nederweert? Of heeft u nog enkele vragen over de mogelijkheden en kosten? Laat het ons weten en neem snel contact op. We beantwoorden graag al uw vragen. Bel hiervoor naar 0031(0)495 – 460022. Op de website kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op om u te voorzien van de nodige informatie.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn op zoek naar chauffeurs

 

Woon je niet al te ver van Nederweert en lijkt het jou iets om deze uitdaging aan te gaan, stuur dan een berichtje naar;

info@vereijkenstransporten.nl of bel 0031(0)495 - 460022