Selecteer een pagina

Vacature chauffeur Weert

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Vacature chauffeur Weert

Zoekt u een passende vacature waarbij u als chauffeur aan de slag kunt gaan in regio Weert? Dan zit u bij Vereijken’s Transporten goed! Wij zijn gevestigd in Nederweert en zoeken chauffeurs uit de regio. Bij ons is er altijd wel ruimte voor nieuwe medewerkers en daarom kunt u bij ons een open sollicitatie insturen.

Een vacature voor chauffeur voor exceptioneel vervoer nabij Weert

Vraagt u zich af wat de vacature voor chauffeur bij ons bedrijf nabij Weert precies inhoudt? We vertellen u hier graag meer over. Vereijken’s Transporten in Nederweert is expert op het gebied van exceptioneel vervoer. Dit betekent dat we uitzonderlijk lang, breed en hoog materiaal vervoeren naar de juiste bestemming. Dit doen we met de verschillende voertuigen uit ons uitgebreide wagenpark. Onze chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het besturen van deze voertuigen en het correct bezorgen van het transport. Dit doen we tevens niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Luxemburg.

Stuur uw sollicitatie in via het contactformulier

Heeft u interesse in onze vacature voor chauffeur in regio Weert? Stuur uw sollicitatie dan direct in via ons contactformulier. Ook als u in de buurt woont van Roermond of Eindhoven zien we uw sollicitatie graag tegemoet. Voor meer informatie over de functie neemt u contact met ons op via 0031(0)495 – 460022.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.