Selecteer een pagina

Speciaal transport Nederland

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Speciaal transport Nederland

Wilt u een professioneel en ervaren bedrijf inschakelen voor speciaal transport in Nederland? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Vereijken’s Transporten in Nederweert. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer in Nederland. Voor zowel lengte als breedte transport zit u bij ons goed. Vervoeren wij binnenkort ook uw vracht met onze professionele voertuigen?

De mogelijkheden van ons speciaal transport in Nederland

Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van uitzonderlijk vervoer in Nederland. Als u bijvoorbeeld kiest voor ons lengte transport, vervoeren wij vrachten tot een lengte van 47 meter. Voor breedte transport is dit 6 meter. Wilt u vracht vervoeren die redelijk hoog is? Bij ons kunt u terecht voor goederen die een maximale hoogte hebben van 3,5 meter. In ons brede wagenpark hebben we een truck en een trailer met kraan voor uw speciaal transport in Nederland. Hiermee kunnen wij zelf uw hout, balken of buizen laden.

Uitzonderlijk vervoer vanuit Nederland naar omliggende landen

Een groot voordeel van Vereijken’s Transporten is dat wij een breed vervoersgebied hebben. Zo schakelt u ons in voor speciaal transport in Nederland, maar ook voor:

Heeft u een bijzonder verzoek, bijvoorbeeld een transportvraag naar een ander land? Dat is bij ons geen probleem! Op verzoek regelen wij ook uitzonderlijk vervoer naar andere landen dan Nederland.

Geef uw transportvraag aan ons door

Wilt u Vereijken’s Transporten uit Nederweert inschakelen voor uitzonderlijk vervoer in Nederland of andere landen? Wij horen graag de wensen voor uw transportvraag. U bereikt onze medewerkers door te bellen naar 0031(0)495 – 460022. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en uw vragen omtrent speciaal transport te beantwoorden.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.