Speciaal transport Nederland

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Wilt u een professioneel en ervaren bedrijf inschakelen voor speciaal transport in Nederland? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Vereijken’s Transporten. Wij zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer in Nederland. Voor zowel lengte als breedte transport bent u bij ons aan het juiste adres. Vervoeren wij binnenkort ook uw vracht met onze professionele voertuigen?

Speciaal transport in Nederland en vele andere landen

Een groot voordeel van Vereijken’s Transporten is dat wij een breed vervoersgebied hebben. Zo kunt u ons inschakelen voor speciaal transport in Nederland, maar ook België, Luxemburg en Duitsland behoren tot de mogelijkheden. Heeft u een bijzonder verzoek? Heeft u een transportvraag naar een ander land? Op verzoek regelen wij ook uitzonderlijk vervoer naar andere landen dan Nederland.

De lengte, breedte en hoogte van ons uitzonderlijk vervoer in Nederland

Als u kiest voor ons lengte transport, vervoeren wij vrachten tot een lengte van 47 meter. Voor breedte transport is dit 6 meter. Wilt u vracht vervoeren die redelijk hoog is? Bij ons kunt u terecht voor goederen die een maximale hoogte hebben van 3,5 meter. In ons wagenpark hebben we een truck en een trailer met kraan voor uw speciaal transport in Nederland. Hiermee kunnen wij zelf uw hout, balken of buizen laden.

Geef uw transportvraag door

Wilt u Vereijken’s Transporten inschakelen voor uitzonderlijk vervoer in Nederland of andere landen? Wij horen graag de wensen voor uw transportvraag. U bereikt een van onze medewerkers via 0031(0)495 – 460022. Wilt u liever het contactformulier invullen? Dit kan! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.


Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid