Uitzonderlijk vervoer België

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Uitzonderlijk vervoer België

Voor uitzonderlijk vervoer van en naar België schakelt u een professioneel bedrijf in als Vereijken’s Transporten. Wij voorzien u graag van speciaal lengte of breedte transport in België. Wat voor vracht wilt u vervoeren? Geef uw wensen door. In ons wagenpark hebben we altijd een passend voertuig die aansluit bij uw transportvraag. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vervoer en de benodigde vergunningen voor uitzonderlijk vervoer in België

Naast dat wij graag het uitzonderlijk vervoer van en naar België voor u regelen, kunt u bij ons ook terecht voor de benodigde vergunningen. Wij werken samen met een professioneel bedrijf dat ons ondersteunt bij uitzonderlijke transporten. Kiest u voor speciaal transport in België van Vereijken’s Transporten? Dan weet u zeker dat u volledig wordt ontzorgd.

Een impressie van onze diensten

Om u een goede impressie te geven van de diensten die wij verzorgen, hebben wij een aantal video’s op de website geplaatst. Hier krijgt u een uitstekend beeld en weet u precies hoe uw uitzonderlijk vervoer van en naar België eruit gaat zien. Met de voertuigen in ons uitgebreide wagenpark weten wij allerlei goederen te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan kort en lang hout, stalen balken, staalconstructies en buizen.

Heeft u vragen? Neem contact op

Heeft u vragen die u op voorhand wilt stellen aan een van onze medewerkers over ons lengte of breedte transport? Of wenst u meer informatie te ontvangen over speciaal transport van en naar België of een ander land? Laat het ons weten en neem contact met ons op. U belt ons op 0031(0)495 – 460022. Op de website kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op om u te voorzien van de nodige informatie over speciaal transport in België.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn op zoek naar chauffeurs

 

Woon je niet al te ver van Nederweert en lijkt het jou iets om deze uitdaging aan te gaan, stuur dan een berichtje naar;

info@vereijkenstransporten.nl of bel 0031(0)495 - 460022