Selecteer een pagina

Uitzonderlijk vervoer België

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Uitzonderlijk vervoer België

Voor uitzonderlijk vervoer van en naar België schakelt u een professioneel bedrijf in als Vereijken’s Transporten uit Nederweert. Wij voorzien u graag van speciaal transport in België. Wat voor vracht wilt u vervoeren? Geef uw wensen door. In ons wagenpark hebben we altijd een passend voertuig dat aansluit bij uw transportvraag. Ontdek de mogelijkheden!

Bij ons kunt u terecht voor de benodigde vergunningen voor uitzonderlijk vervoer in België

Naast dat wij graag het uitzonderlijk vervoer van en naar België voor u regelen, kunt u bij ons ook terecht voor de benodigde vergunningen. Wij werken samen met een erg professioneel bedrijf dat ons ondersteunt bij uitzonderlijk vervoer en de vergunningen voor het betreffende vervoersgebied. Kiest u voor speciaal transport in België van Vereijken’s Transporten? Dan weet u zeker dat u volledig wordt ontzorgd en profiteert u altijd van betrouwbare, snelle en persoonlijke service.

Een impressie van onze diensten voor uitzonderlijk vervoer

Op het gebied van uitzonderlijk vervoer van en naar België bieden wij een aantal verschillende diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere lengte transport en breedte transport. Met de voertuigen in ons uitgebreide wagenpark weten wij allerlei goederen te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan kort en lang hout, stalen balken, staalconstructies en buizen. We beschikken onder andere over trekkers, uitschuifbare trailers, opleggers, heftrucks en trailervloten. Hiermee klaren wij elke klus!

Stel uw vragen over speciaal transport in België

Wilt u meer informatie over speciaal transport van en naar België? Neem dan contact met ons op en stel uw vragen. U bereikt ons door te bellen naar 0031(0)495 – 460022 of door het contactformulier in te vullen. Onze ervaren professionals voorzien u graag van de nodige informatie over uitzonderlijk vervoer van en naar België en geven u professioneel en persoonlijk advies. Voor elke transportklus bieden wij de juiste oplossing!

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.