Selecteer een pagina

Breedte transport

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Breedte transport

Vereijken’s Transporten is gespecialiseerd in breedte transport. Wij vervoeren vracht tot een breedte van 6 meter. Denk hierbij aan hout, ijzeren balken, buizen en machines. Schakelt u binnenkort ook onze ervaren en professionele chauffeurs in? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Het vervoersgebied voor uw breedte transport

Wij beschikken over de benodigde vergunningen voor vervoersgebied in de landen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor zowel lengte als breedte transport in deze landen schakelt u ons in. Wilt u vracht vervoeren van of naar een ander land? Op verzoek regelen wij ook uitzonderlijk vervoer naar andere landen.

Kies voor een expert in uitzonderlijk vervoer

Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in transport. Wij hebben dan ook al veel vrachten mogen vervoeren en beschikken over een groot wagenpark. Tegenwoordig vervoeren wij onder andere ijzeren balken, staalconstructies en betonijzer. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare, persoonlijke en snelle service die altijd wordt uitgevoerd door vakbekwame mensen. 

Neem contact op voor meer informatie

Als u meer informatie wilt over breedte transport van Vereijken’s Transporten, horen wij dat graag van u. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0031(0)495 – 460022. Op de website kunt u ons ook benaderen door het contactformulier in te vullen. Hier geeft u aan hoe wij met u contact mogen opnemen.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.