Selecteer een pagina

Lengte transport

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Lengte transport

Voor lengte transport schakelt u Vereijken’s Transporten in. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer en verzorgen transport van 1 tot 47 meter lang. Onze vakbekwame chauffeurs weten uw goederen op de juiste manier af te leveren in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of daarbuiten. Schakelt u binnenkort ook ons in voor uw transport? Laat het ons weten.

Lengte transport voor het vervoeren van uw goederen

In ons wagenpark hebben we speciaal transport voor het vervoeren van goederen met een grote lengte. Zo kunt u ons inschakelen voor verschillende soorten goederen. Onze ladingen bestaan tegenwoordig vaak uit ijzeren balken, kort en lang hout, straalconstructies, betonijzer, buizen en machines.

Een uitgebreid wagenpark met voertuigen voor speciaal transport

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben we een uitgebreid wagenpark. We hebben maar liefst 9 trekkers, waarvan er 5 drie-assers zijn. Voor uw lang hout of stalen balken gebruiken we de trekker die is uitgerust met een kraan. Ontdek de mogelijkheden voor uw lengte transport van Vereijken’s Transporten en bekijk de website.

Vraag meer informatie aan

Wenst u meer informatie te ontvangen over lengte transport van Vereijken’s Transporten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031(0)495 – 460022 of vul het contactformulier in op de website. Als u voor dit laatste heeft gekozen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.