Selecteer een pagina

Uitzonderlijk vervoer Luxemburg

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Uitzonderlijk vervoer Luxemburg

Vereijken’s Transporten is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer van of naar Luxemburg. Wilt u materiaal vervoeren met een speciale lengte, breedte of hoogte? Dan helpen wij u graag verder. Onze vakmensen zorgen altijd voor een betrouwbare, persoonlijke en snelle service. Als u dit ook wilt ervaren, neemt u contact op met een van onze medewerkers.

Diverse voertuigen voor uw uitzonderlijk vervoer van of naar Luxemburg

Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit verschillende voertuigen. Zo streven wij ernaar om altijd aan uw transportvraag voor uitzonderlijk vervoer in Luxemburg te voldoen. We beschikken over 9 trekkers, waarvan 5 drie-assers en 1 uitgerust met een kraan. Deze laatste is perfect om onder andere stalen balken, betonijzer of buizen te laden en te lossen. Daarnaast beschikken we over 18 trailers, een dolly en 2 houttrailers. Ontdek de mogelijkheden voor speciaal transport van en naar Luxemburg en bekijk de voertuigen in ons wagenpark online.

De afmetingen van speciaal transport van en naar Luxemburg

Vereijken’s Transporten verzorgt zowel lengte als breedte transport. Heeft u ijzeren balken met een uitzonderlijke lengte die vervoerd moeten worden? Of wilt u juist vracht met een speciale breedte vervoeren? Wij regelen voor u al uw speciaal transport in Luxemburg tot een lengte van 47 meter, een breedte van 6 meter en een hoogte van 3,5 meter.

Stel al uw vragen

Wilt u meer weten over speciaal transport van en naar Luxemburg of een ander land? Of heeft u specifieke vragen die u aan ons wilt stellen? Wij staan u graag te woord. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u ons direct wilt spreken, horen wij graag van u via 0031(0)495 – 460022.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.