Selecteer een pagina

Speciaal transport Duitsland

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Speciaal transport Duitsland

Vereijken’s Transporten is een professioneel en ervaren bedrijf gespecialiseerd in speciaal transport van en naar Duitsland. Ongeveer 50 jaar geleden werd onze eerste vracht gereden en dit was het begin van iets moois. Wij hebben al veel vrachten met een uitzonderlijke lengte of breedte mogen vervoeren. Voorzien wij u binnenkort ook van uitzonderlijk vervoer van of naar Duitsland?

Speciaal transport van en naar Duitsland door een groot wagenpark

Wij vervoeren voor u vrachten tot een lengte van 27 meter, een breedte van 6 meter en een hoogte van 3,5 meter. Voor speciaal transport van en naar Duitsland zit u bij ons helemaal goed. Wilt u buizen, stalen balken of betonijzer laden en lossen? Een van de trekkers in ons wagenpark is uitgerust met een kraan, die hier perfect voor gebruikt kan worden. Daarnaast hebben we ook 18 dubbel uitschuifbare trailers, 2 houttrailers en heftrucks.

Doorlopende vergunningen voor transport naar Duitsland

Voor speciaal transport van en naar Duitsland beschikken we over de benodigde vergunningen. Uw lengte of breedte transport wordt op de juiste manier vervoerd. Ook de Benelux behoort tot ons vervoersgebied. Mocht u geïnteresseerd zijn in transport naar andere landen, laat het ons weten en wij regelen het voor u.

Bel of vul het contactformulier in

Heeft u vragen over ons speciaal transport van en naar Duitsland of een andere bestemming? Of wilt u meer informatie aanvragen? U bereikt ons telefonisch op 0031(0)495 – 460022 of vul het contactformulier op de website in. Als u kiest voor de laatste optie, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Relevante links

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vereijkens Transporten B.V.