Exceptioneel transport

Vakbekwame chauffeurs

Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaren, professioneel en servicegericht

Home » Exceptioneel transport

Voor exceptioneel transport kiest u voor een bedrijf met een uitgebreid wagenpark en vakbekwame chauffeurs. Vereijken’s Transporten is zo’n bedrijf en regelt alle transportvragen voor uitzonderlijk vervoer. Wij verzorgen vrachten met een maximale lengte van 47 meter, een breedte van 6 meter en een hoogte van 3,5 meter. Neem contact met ons op en geef uw transportvraag door.

Een ervaren bedrijf voor uw exceptioneel transport uit Nederweert

Ongeveer 50 jaar geleden werd de eerste vracht van Vereijken’s Transporten gereden. Een trailer vol bier werd van Lieshout naar Goes vervoerd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf met een groot wagenpark. Voor uw transportvraag hebben we altijd een geschikt voertuig. Voor ladingen met ijzeren balken, staalconstructies, betonijzer of kort en lang hout, zit u bij ons goed.

Een vast vervoersgebied

Met onze goed uitgeruste wagens rijden we door Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor zowel lengte als breedte transport hebben we voor deze landen doorlopende vergunningen. Heeft u specifieke wensen en zoekt u transport in een ander land? Laat het ons weten. Op aanvraag regelen wij ook uitzonderlijk transport naar andere landen.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het exceptioneel transport van Vereijken’s Transporten uit Nederweert u biedt? Wij voorzien u graag van meer informatie omtrent uitzonderlijk vervoer. U bereikt ons op 0031(0)495 – 460022 of vul het contactformulier online in.

 

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn op zoek naar chauffeurs

 

Woon je niet al te ver van Nederweert en lijkt het jou iets om deze uitdaging aan te gaan, stuur dan een berichtje naar;

info@vereijkenstransporten.nl of bel 0031(0)495 - 460022